be_ixf;ym_202112 d_01; ct_50

Sales Manager Retrofits

Apply Now

Locations: Netherlands - Leek

Wil jij groene en technische oplossingen bieden aan internationale klanten in een uitdagende functie in de maritieme industrie, met als vaste standplaats een kantoor langs de A7 in Leek?

Functie: Sales Manager Retrofits
Locatie: Leek (Groningen)
Salaris: Marktconform
Uren: 40 uur

Je werkt in een internationale omgeving waardoor regelmatig reizen een onderdeel is van de functie.

Wij zoeken een sales manager die nieuwe markten, kansen en klanten zoekt naast het onderhouden van bestaande klantrelaties. Je exploreert kansen in onze bestaande markt van Ballast Water Treatment retrofits en mogelijke oplossingen op het gebied van MARPOL regelgeving. Maar je bent daarnaast ook continue op zoek naar mogelijkheden tot uitbreiding van onze dienstverlening in zijn geheel.

Goltens Green Technologies B.V. ontwerpt en installeert groene en technische oplossingen aan boord van nieuwe en bestaande schepen. Door snel te reageren op aanvragen voor maritieme service- en reparatiewerkzaamheden, bieden wij efficiënte en hoogwaardige retrofits over de hele wereld in een markt waar naleving van de milieuwetgeving een langlopend onderwerp voor scheepseigenaren is.

Goltens Green Technologies Leek: 20 collega’s, totaal 70 in Nederland en wereldwijd zo’n 1100 collega’s.

JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN: Genereren van sales leads voor retrofit projecten in de maritieme industrie. Je bezoekt nieuwe en bestaande klanten en geeft opvolging aan deze leads door samen met collega’s en klanten technische oplossingen te vinden en te realiseren.

Je bent verantwoordelijk voor een efficiënt en succesvol verkoopproces in de breedste zin van het woord en bouwt aan langdurige klantrelaties. Je draagt de projecten succesvol over naar een van onze project managers en werkt nauw samen met het management team en onze engineers.

JOUW TALENTEN: Je bent proactief, gedreven, oplossingsgericht, zelfstandig en verantwoordelijk. Eigen inbreng en initiatief nemen wordt zeer gewaardeerd binnen de organisatie. Je hebt strategisch marktinzicht en hebt interesse in nieuwe technologieën en ontwikkelingen binnen de scheepvaart. Je beschikt over een goede kennis van de huidige maritieme industrie, volgt de technische ontwikkelingen en hebt bij voorkeur kennis op het gebied van MARPOL regelgeving.

SKILLS
Je bent technisch goed onderlegd en functioneert op HBO niveau. Je bent communicatief sterk met uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Bij voorkeur heb je kennis over 3D laserscannen en beschik je over goede computervaardigheden.

OVERIG
Mogelijkheden tot bijscholing en cursussen.
Laptop, telefoon, creditcard en auto van de zaak.
Doorgroeimogelijkheden naar het management team.

We ontvangen je sollicitatie graag voor 30 november 2021.
Stuur je motivatiebrief en cv naar Human Resources: angelique.wijnands@goltens.com.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Apply below

  • Accepted file types: doc, docx, pdf, Max. file size: 50 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Dev Tool:

Request: careers/sales-manager-retrofits
Matched Rewrite Rule: careers/([^/]+)(?:/([0-9]+))?/?$
Matched Rewrite Query: careers=sales-manager-retrofits&page=
Loaded Template: single-careers.php
Search Goltens ×